Logga, text 1 "Lyhörda Händer", Text 2 "Katarinas Massage" med en katt som ligger över bokstäverna.

Välkommen till en plats där din komfort och välmående är vår högsta prioritet. Hos oss på Lyhörda Händer strävar vi efter att skapa en trygg och avslappnad miljö där varje individ kan känna sig välkommen och accepterad, oavsett ens kroppsresa eller personliga bakgrund.

Jag själv har genomgått en betydande kroppsresa, dokumenterad med bilder som visar min viktminskning utan ingrepp. Vid våra möten, vare sig det är via personliga meddelanden eller vid din massagebehandling, är du mer än välkommen att ställa frågor om min resa och erfarenhet.

För många kan det vara en trygghet att veta att jag, som din massör, utforskar världen med fyra sinnen istället för fem. Det innebär att du kan slappna av och vara dig själv utan rädsla för att känna dig uttittad eller bedömd när du besöker vår lokal. Kommunikationen sker smidigt utan behovet av ögonkontakt, så du kan känna dig helt avslappnad och bekväm under din behandling.

Vi förstår att varje individ har olika behov och önskemål när det gäller samtal under massage. Hos oss är det du som kund som har kontrollen. Du kan välja att småprata under behandlingen eller njuta av tystnaden och fördjupa dig i din inre frid. I en värld där allt rör sig snabbt och kraven är höga, är vår lokal en plats där tiden står stilla och där du inte behöver prestera. Släpp kontrollen och låt oss guida dig till en stunds total avkoppling och välbefinnande.

För dig som kanske kämpar med känslor av skam kring din kropp eller andra utmaningar relaterade till hälsa och välmående, är du inte ensam. Jag ser inte dig genom dina yttre attribut, utan lyssnar istället till dina behov och stöttar dig genom samtal och vägledning. Hälsa handlar om så mycket mer än bara fysisk träning och kost, det handlar om att hitta balans i sinnet och själen.

Om du längtar efter ökat välmående, självförtroende och tillit, eller om du känner dig fast i gamla mönster och behöver vägledning för förändring, är jag här för dig. Vi kan ha djupgående samtal om allt från kost och träning till beroendeproblematik, med min personliga erfarenhet av att ha överkommit ett sockerberoende som ett extra stöd.

Helkroppsbild på mig före och efter min kroppsresa.